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Heiko Antoniewicz: Fermentation, Buch

Heiko Antoniewicz, Michael Podvinec,
Fermentation

Fermentation neu entdeckt mit Heiko Antoniewicz In diesem außergewöhnlichen Kochbuch finden Sie alles rund ums Thema Fermentation . Profikoch Heiko Antoniewicz zeigt Ihnen, wie Sie Gemüse, Obst, W…

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Buch
EUR 69,90*
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Marcel Kruse: Magic Fermentation, Buch

Marcel Kruse, Geru Pulsinger
Magic Fermentation

Dieses Buch wird klimapositiv hergestellt, cradle-to-cradle gedruckt und bleibt plastikfrei unverpackt. GEMÜSE MIT GÄRFAKTOR: TAUCH AB MIT KIMCHI, KOMBUCHA UND CO.! Es blubbert und zischt, PRICKELT UND G…

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Buch
EUR 32,90*
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René Redzepi: Das Noma-Handbuch Fermentation, Buch

René Redzepi, David Zilber,
Das Noma-Handbuch Fermentation

Fermentation hat sich zum wichtigsten, spannendsten - und gesündesten - Kochtrend entwickelt. Dieses Handbuch zur Fermentation aus dem Forschungslabor und der Küche des Noma ist ein Grundlagenwerk, das ne…

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Buch
EUR 52,00*
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Martin Reich: Revolution aus dem Mikrokosmos, Buch

Martin Reich
Revolution aus dem Mikrokosmos

Leben auf Sicht

Braukessel statt Bauernhof? Damit könnten wir den katastrophalen Einfluss unserer Ernährung auf Umwelt und Klima drastisch reduzieren. Durch Fortschritte in der Biotechnologie erfährt die jahrtausendealte…

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Buch
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Stefanie Horn: Fermentier' doch mal!, Buch

Stefanie Horn
Fermentier' doch mal!

Lust auf fermentierte Tomaten oder einen käsigen Cashew-Laib? Dieser Grundkurs in die pflanzliche Fermentation hilft dir auf deinem Weg, regionales und saisonales Obst, Gemüse und Nüsse haltbar und lecker…

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Buch
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Sam Cooper: The Fermentation Kitchen, Buch

Sam Cooper
The Fermentation Kitchen

From kimchi to miso, kombucha to ginger beer, The Fermentation Kitchen introduces you to the alchemy of fermentation - taking simple ingredients and transforming them in form and flavour. Explore a wide r…

lieferbar ab 7.11.2024.
Buch
EUR 24,42*
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Julia Skinner: The Fermentation Oracle, Buch

Julia Skinner
The Fermentation Oracle

"In The Fermentation Oracle, author Julia Skinner opens a portal to new culinary and personal explorations by sharing 36 guided meditations on the properties of each ferment, intended to help you think cr…

lieferbar ab 15.10.2024.
Buch
EUR 28,41*
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Sam Cooper: The Fermentation Kitchen, Buch

Sam Cooper
The Fermentation Kitchen

From kimchi to miso, kombucha to ginger beer, The Fermentation Kitchen introduces you to the alchemy of fermentation - taking simple ingredients and transforming them in form and flavor. Explore a wide …

Erscheint bald
Buch
Walter Koch: Pathway Design for Industrial Fermentation, Buch

Walter Koch
Pathway Design for Industrial Fermentation

This in-depth view on industrial fermentation processes of chemical intermediates in the value chain provides key insights for professionals designing and monitoring fermentation processes.

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Buch
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Keith Sarasin: Mastering Fermentation: 100+ Homemade Recipes for Sustainable Living, Buch

Keith Sarasin
Mastering Fermentation: 100+ Homemade Recipes for Sustainable Living

Master the basics and experiment with innovative flavor combinations in this definitive guide to fermentation.

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Buch
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: Handbook of Sourdough Microbiota and Fermentation, Buch

Handbook of Sourdough Microbiota and Fermentation

Handbook of Sourdough Microbiota and Fermentation: Food Safety, Health Benefits, and Product Development links the cereal and sourdough-based microorganisms, fermentations and microbial metabolites with f…

lieferbar ab 1.10.2024.
Buch
EUR 310,05*
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Sandra Regina Ceccato-Antonini: Microbiology of Ethanol Fermentation in Sugarcane Biofuels, Buch

Sandra Regina Ceccato-Antonini
Microbiology of Ethanol Fermentation in Sugarcane Biofuels

This book discusses the microbiology of fermentation for the production of bioethanol from sugarcane. Coverage includes how selected yeasts improve ethanol yield and productivity concerning recent advance…

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Carcass: Wake Up And Smell The Carcass, CD

Carcass
Wake Up And Smell The Carcass

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CD
 
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William Patton: The laws of fermentation and the wines of the ancients, Buch

William Patton
The laws of fermentation and the wines of the ancients

Reprint of the original, first published in 1871. The publishing house Anatiposi publishes historical books as reprints. Due to their age, these books may have missing pages or inferior quality. Our aim i…

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Buch
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William Patton: The laws of fermentation and the wines of the ancients, Buch

William Patton
The laws of fermentation and the wines of the ancients

Reprint of the original, first published in 1871. The publishing house Anatiposi publishes historical books as reprints. Due to their age, these books may have missing pages or inferior quality. Our aim i…

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René Redzepi: Foundations of Flavor: The Noma Guide to Fermentation, Buch

René Redzepi, David Zilber,
Foundations of Flavor: The Noma Guide to Fermentation

Influential chef Rene Redzepi shares new techniques for fermentation inspired by regularly cited world's best restaurant Noma's dishes. Kombuchas, shoyus, misos and more.

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Aaron Adams: Fermenter: DIY Fermentation for Vegan Fare, Including Recipes for Krauts, Pickles, Koji, Tempeh, Nut- & Seed-Based Cheeses, Ferme, Buch

Aaron Adams, Liz Crain,
Fermenter: DIY Fermentation for Vegan Fare, Including Recipes for Krauts, Pickles, Koji, Tempeh, Nut- & Seed-Based Cheeses, Ferme

"Fermenter specializes in fermentation from a fully plant-based perspective--hand-crafting their own tempeh, vegan cheeses, kombucha, and koji and putting it all together to make comforting, craveable dis…

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Federica Ronchetti: The Regulatory Landscape in the EU for Dairy Products Derived from Precision Fermentation, Buch

Federica Ronchetti, Kai P. Purnhagen, Laura Springer
The Regulatory Landscape in the EU for Dairy Products Derived from Precision Fermentation

SpringerBriefs in Law and Regulation & Innovation

This book assesses the EU legal framework applicable to dairy products obtained through precision fermentation. It maps the authorisation and labelling requirements for these products to be placed on the …

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Sandor Ellix Katz: The Art of Fermentation: An In-Depth Exploration of Essential Concepts and Processes from Around the World, Buch

Sandor Ellix Katz,
The Art of Fermentation: An In-Depth Exploration of Essential Concepts and Processes from Around the World

Winner of the 2013 James Beard Foundation Book Award for Reference and Scholarship, and a New York Times bestseller, The Art of Fermentation is the most comprehensive guide to do-it-yourself home fermenta…

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Jöel Fleurence: Aquatic Biotechnologies, Buch

Jöel Fleurence
Aquatic Biotechnologies

Developed over several decades, the concept of aquatic biotechnology refers to aquatic organisms, be they of animal or plant origin. It involves transforming biological resources into products for human a…

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