Ihre Suche ergab 2 Treffer

Ansicht:
Jean Anthelme Brillat-Savarin: The Physiology of Taste; or, Transcendental Gastronomy, Buch

Jean Anthelme Brillat-Savarin
The Physiology of Taste; or, Transcendental Gastronomy

"The Physiology of Taste" by Jean Anthelme Brillat-Savarin, initially published in 1825, is a culinary masterpiece that delves into the history, practice, and philosophy of eating. It is recognized as bea…

lieferbar innerhalb 2-3 Wochen
Buch
EUR 27,40*
Jean Anthelme Brillat-Savarin: The Physiology of Taste; or, Transcendental Gastronomy, Buch

Jean Anthelme Brillat-Savarin
The Physiology of Taste; or, Transcendental Gastronomy

"The Physiology of Taste" by Jean Anthelme Brillat-Savarin, initially published in 1825, is a culinary masterpiece that delves into the history, practice, and philosophy of eating. It is recognized as bea…

lieferbar innerhalb 2-3 Wochen
Buch
EUR 18,19*
Informationen zur Lieferbarkeit bzw. zu Veröffentlichungsterminen von Artikeln beruhen auf Vorabinformationen unserer Lieferanten. Diese Termine sind ohne Gewähr und können sich jederzeit ändern.