Ihre Suche nach "Lebensmittelchemie" ergab 38 Treffer

Ansicht:
Christopher Beermann: Lebensmittel-Immunologie, Buch

Christopher Beermann
Lebensmittel-Immunologie

Dieses farbige, gut zu lesende Lehrbuch diskutiert auf einem aktuellen Niveau die Einflüsse von Lebensmittelinhaltsstoffen auf die biochemisch-, zellulär-regulatorischen und genetischen Abläufe der gesam…

sofort lieferbar
Buch
EUR 24,99*
Artikel ist im Warenkorb
Pablo Cano Marchal: Production Planning, Modeling and Control of Food Industry Processes, Buch
-14%

Pablo Cano Marchal
Production Planning, Modeling and Control of Food Industry Processes

This book provides a new approach to the control of food transformation processes, emphasizing the advantage of considering the system as a multivariable one, and taking a holistic approach to the decisio…

sofort lieferbar
EUR 153,32**
Buch
EUR 131,42*
Artikel ist im Warenkorb
Stuart Farrimond: Gewürze, Buch

Stuart Farrimond
Gewürze

Willkommen in der Wunderwelt der Gewürze!  Kitzeln Sie den besten Geschmack aus Wacholder, Koriander, Kardamom und Co. heraus. In diesem Gewürzbuch erfahren Sie, welche Wissenschaft hinter den Gewürzen s…

mind. 2 Monate
Buch
EUR 24,95*
Artikel ist im Warenkorb
Stuart Farrimond: Kochen in Perfektion, Buch

Stuart Farrimond
Kochen in Perfektion

Das Standardwerk mit Profi-Wissen für die Küche: Prozesse verstehen, Gewohnheiten überdenken, mit Mythen reinen Tisch machen. Hier finden anspruchsvolle Hobbyköche Antworten auf mehr als 160 Küchenfragen.…

sofort lieferbar
Buch
EUR 24,95*
Artikel ist im Warenkorb
Stuart Farrimond: The Science of Cooking, Buch

Stuart Farrimond
The Science of Cooking

Which vegetables should you eat raw? How do you poach the perfect egg? And should you keep your eggs in the fridge? Food scientist Dr Stuart Farrimond answers all these questions - and many more like them…

sofort lieferbar
Buch
EUR 20,74*
Artikel ist im Warenkorb
Cordula Harter: Glutenunverträglichkeit, Buch

Cordula Harter
Glutenunverträglichkeit

Glutenunverträglichkeit ist ein multifaktorielles Phänomen. Im medizinischen Kontext werden damit Symptome assoziiert, die nach dem Verzehr von glutenhaltigen Nahrungsmitteln auftreten. Jedoch sind nicht…

sofort lieferbar
Buch
EUR 14,99*
Artikel ist im Warenkorb
Hoda Jafarizadeh-Malmiri: Nanobiotechnology in Food: Concepts, Applications and Perspectives, Buch

Hoda Jafarizadeh-Malmiri
Nanobiotechnology in Food: Concepts, Applications and Perspectives

This text focuses on the many benefits of the use of nanobiotechnology in the food industry. Each aspect of nanobiotechnology use is covered in depth, from food processing to packaging to safety and quali…

innerhalb 1-2 Wochen
Buch
EUR 120,46*
Artikel ist im Warenkorb
Mohammad U. H. Joardder: Food Preservation in Developing Countries: Challenges and Solutions, Buch

Mohammad U. H. Joardder
Food Preservation in Developing Countries: Challenges and Solutions

This text identifies common mistakes and challenges in food preservation in developing countries, offering solutions which can play a significant role in reducing food waste in these countries. The book o…

innerhalb 1-2 Wochen
Buch
EUR 131,42*
Artikel ist im Warenkorb
Mirjana Maksimovic: Nanofood and Internet of Nano Things, Buch
-15%

Mirjana Maksimovic
Nanofood and Internet of Nano Things

This book assesses the current challenges and opportunities for the next generation of agriculture and food science. Examining the role of nanotechnology and the application of related tools and technique…

mind. 4 Wochen
EUR 138,67**
Buch
EUR 117,33*
Artikel ist im Warenkorb
Reinhard Matissek: Lebensmittelchemie, Buch

Reinhard Matissek
Lebensmittelchemie

Das Lehrbuch basiert auf einem systematischen Gesamtkonzept mit klarer Gliederung und einer Sammlung relevanter Fakten. In der vollständig überarbeiteten achten Auflage bietet es eine prägnante Übersicht …

lieferbar ab 5.4.2020.
Buch
EUR 37,99*
Artikel ist im Warenkorb
David Julian McClements: Future Foods, Buch

David Julian McClements
Future Foods

We are in the midst of an unprecedented era of rapid scientific and technological advances that are transforming the way our foods are produced and consumed. Food architecture is being used to construct h…

innerhalb 1-2 Wochen
Buch
EUR 27,87*
Artikel ist im Warenkorb
Gregory H. Miller: A Condensed Distillation of Whisky Science, Buch

Gregory H. Miller
A Condensed Distillation of Whisky Science

This is a book about the science behind whisky: its production, its measurement, and its flavor. The main purpose of this book is to review the current state of whisky science in the open literature. The …

sofort lieferbar
Buch
EUR 160,00*
Artikel ist im Warenkorb
Judith Thea Ludwiga Müller-Maatsch: Investigation into food coloring using anthocyanin- and carotenoid-based preparations, Buch

Judith Thea Ludwiga Müller-Maatsch
Investigation into food coloring using anthocyanin- and carotenoid-based preparations

Color represents the most important food trait influencing consumers' acceptability of food as well as their shopping and eating behavior. Currently, consumers demand safe, natural and sustainable food ad…

innerhalb 1-2 Wochen
Buch
EUR 39,80*
Artikel ist im Warenkorb
Torsten Schmiermund: Einführung in die Stereochemie, Buch

Torsten Schmiermund
Einführung in die Stereochemie

Konformere, Diastereomere, Rotamere, Tautomere, Anomere: Die Vielzahl der Begriffe, die in der Stereochemie verwendet werden, macht diesen Teilbereich der Chemie schnell unübersichtlich. Dazu kommen versc…

sofort lieferbar
Buch
EUR 14,99*
Artikel ist im Warenkorb
Suresh D. Sharma: Dietary Patterns, Food Chemistry and Human Health, Buch

Suresh D. Sharma
Dietary Patterns, Food Chemistry and Human Health

This brief discusses the influence of modern food production on dietary patterns and chronic diseases. In four concise chapters the authors explore different aspects of this topical issue. Chapter one hig…

innerhalb 1-2 Wochen
Buch
EUR 53,32*
Artikel ist im Warenkorb
Suresh D. Sharma: Raw Material Scarcity and Overproduction in the Food Industry, Buch

Suresh D. Sharma
Raw Material Scarcity and Overproduction in the Food Industry

This book describes the consequences of an increased demand for food for human consumption for the global food industry. In four concise chapters, the authors explore the trend for the overproduction of f…

innerhalb 1-2 Wochen
Buch
EUR 53,32*
Artikel ist im Warenkorb
Angela Tarabella: New Food Products: Evolution, Innovation Rate, and Market Penetration, Buch

Angela Tarabella
New Food Products: Evolution, Innovation Rate, and Market Penetration

Modern awareness of nutrition issues can be understood correctly if considered the destination of a historic journey, the critical aspects and outcomes of which have led to the current situation. In fact,…

innerhalb 1-2 Wochen
Buch
EUR 53,32*
Artikel ist im Warenkorb
George Zaidan: Ingredients, Buch

George Zaidan
Ingredients

Cheese puffs. Coffee. Sunscreen. Vapes. George Zaidan reveals what will kill you, what won't, and why-explained with high-octane hilarity, hysterical hijinks, and other things that don't begin with the le…

lieferbar ab 14.4.2020.
Buch
EUR 21,14*
Artikel ist im Warenkorb
: Abiturprüfung Berufliches Gymnasium 2020 - Ernährung und Chemie - BaWü, Buch

Abiturprüfung Berufliches Gymnasium 2020 - Ernährung und Chemie - BaWü

Abiturprüfung Berufliches Gymnasium 2020 - Ernährung und Chemie - BaWü Der ideale Band für die effektive Vorbereitung auf das Abitur im Fach Ernährung und Chemie am beruflichen Gymnasium in Baden-Württem…

sofort lieferbar
Buch
EUR 12,95*
Artikel ist im Warenkorb
: Applications of Ion Exchange Materials in Chemical and Food Industries, Buch

Applications of Ion Exchange Materials in Chemical and Food Industries

This book presents the applications of ion-exchange materials in the chemical and food industries. It includes topics related to the application of ion exchange chromatography in water softening, purifica…

innerhalb 1-2 Wochen
Buch
EUR 131,42*
Artikel ist im Warenkorb
Informationen zur Lieferbarkeit bzw. zu Veröffentlichungsterminen von Artikeln beruhen auf Vorabinformationen unserer Lieferanten. Diese Termine sind ohne Gewähr und können sich jederzeit ändern.