Ihre Suche nach "Lebensmittel" ergab 39 Treffer

Ansicht:
Christopher Beermann: Lebensmittel-Immunologie, Buch

Christopher Beermann
Lebensmittel-Immunologie

Dieses farbige, gut zu lesende Lehrbuch diskutiert auf einem aktuellen Niveau die Einflüsse von Lebensmittelinhaltsstoffen auf die biochemisch-, zellulär-regulatorischen und genetischen Abläufe der gesam…

sofort lieferbar
Buch
EUR 24,99*
Artikel ist im Warenkorb
Pablo Cano Marchal: Production Planning, Modeling and Control of Food Industry Processes, Buch
-14%

Pablo Cano Marchal
Production Planning, Modeling and Control of Food Industry Processes

This book provides a new approach to the control of food transformation processes, emphasizing the advantage of considering the system as a multivariable one, and taking a holistic approach to the decisio…

sofort lieferbar
EUR 153,32**
Buch
EUR 131,42*
Artikel ist im Warenkorb
Astrid Döring: Berufliche Kompetenz. Grundlagen der Lebensmittelkunde: Arbeitsbuch, Buch

Astrid Döring
Berufliche Kompetenz. Grundlagen der Lebensmittelkunde: Arbeitsbuch

- für den Einsatz in Klassen mit hauswirtschaftlicher und gastronomischer Ausrichtung sowie in Integrations- und BAV-Klassen und weiteren Kooperationsprojekten geeignet - berücksichtigt die unterschiedli…

sofort lieferbar
Buch
EUR 18,50*
Artikel ist im Warenkorb
Qingbin Guo: Methodology for Structural Analysis of Polysaccharides, Buch

Qingbin Guo
Methodology for Structural Analysis of Polysaccharides

Written by an academic and industry insider, this book provides an informed study on polysaccharide structural analysis and characterization. Specifically focused on analytical techniques, methodologies, …

innerhalb 1-2 Wochen
Buch
EUR 58,66*
Artikel ist im Warenkorb
Hoda Jafarizadeh-Malmiri: Nanobiotechnology in Food: Concepts, Applications and Perspectives, Buch

Hoda Jafarizadeh-Malmiri
Nanobiotechnology in Food: Concepts, Applications and Perspectives

This text focuses on the many benefits of the use of nanobiotechnology in the food industry. Each aspect of nanobiotechnology use is covered in depth, from food processing to packaging to safety and quali…

innerhalb 1-2 Wochen
Buch
EUR 120,46*
Artikel ist im Warenkorb
Mohammad U. H. Joardder: Food Preservation in Developing Countries: Challenges and Solutions, Buch

Mohammad U. H. Joardder
Food Preservation in Developing Countries: Challenges and Solutions

This text identifies common mistakes and challenges in food preservation in developing countries, offering solutions which can play a significant role in reducing food waste in these countries. The book o…

innerhalb 1-2 Wochen
Buch
EUR 131,42*
Artikel ist im Warenkorb
Angelika Kirchmaier: Nicht alles ist Mist!, Buch

Angelika Kirchmaier
Nicht alles ist Mist!

Lebensmittel wegwerfen muss nicht sein! Ist das noch gut? Kann ich das noch essen? Jeder von uns ist schon einmal in der Küche gestanden und hat sich diese Fragen gestellt. Im Zweifelsfall lieber entsorg…

sofort lieferbar
Buch
EUR 14,95*
Artikel ist im Warenkorb
Tzu-En Lin: Soft Probes for Bio-electrochemical Imaging, Buch

Tzu-En Lin
Soft Probes for Bio-electrochemical Imaging

This book discusses the development of various reliable scanning electrochemical microscopy (SECM) imaging techniques for studying the distribution of biomarkers and nanomaterials in thin and thick animal…

sofort lieferbar
Buch
EUR 142,37*
Artikel ist im Warenkorb
Mirjana Maksimovic: Nanofood and Internet of Nano Things, Buch
-15%

Mirjana Maksimovic
Nanofood and Internet of Nano Things

This book assesses the current challenges and opportunities for the next generation of agriculture and food science. Examining the role of nanotechnology and the application of related tools and technique…

mind. 4 Wochen
EUR 138,67**
Buch
EUR 117,33*
Artikel ist im Warenkorb
Alfred Mar: Bäckerei in Theorie und Praxis Lebensmittelkunde . Bäckereitechnologie . Fachkunde inkl. digitalem Zusatzpaket, Buch

Alfred Mar
Bäckerei in Theorie und Praxis Lebensmittelkunde . Bäckereitechnologie . Fachkunde inkl. digitalem Zusatzpaket

"Brot essen ist keine Kunst, aber Brot backen." - Traditionelles Handwerk gepaart mit technischem Know-how und einer Portion lebensmitteltechnologischer Kenntnisse bedarf es, um Backwaren in höchster, han…

sofort lieferbar
Buch
EUR 45,00*
Artikel ist im Warenkorb
David Julian McClements: Future Foods, Buch

David Julian McClements
Future Foods

We are in the midst of an unprecedented era of rapid scientific and technological advances that are transforming the way our foods are produced and consumed. Food architecture is being used to construct h…

innerhalb 1-2 Wochen
Buch
EUR 27,87*
Artikel ist im Warenkorb
Gregory H. Miller: A Condensed Distillation of Whisky Science, Buch

Gregory H. Miller
A Condensed Distillation of Whisky Science

This is a book about the science behind whisky: its production, its measurement, and its flavor. The main purpose of this book is to review the current state of whisky science in the open literature. The …

sofort lieferbar
Buch
EUR 160,00*
Artikel ist im Warenkorb
Torsten Schmiermund: Einführung in die Stereochemie, Buch

Torsten Schmiermund
Einführung in die Stereochemie

Konformere, Diastereomere, Rotamere, Tautomere, Anomere: Die Vielzahl der Begriffe, die in der Stereochemie verwendet werden, macht diesen Teilbereich der Chemie schnell unübersichtlich. Dazu kommen versc…

sofort lieferbar
Buch
EUR 14,99*
Artikel ist im Warenkorb
Suresh D. Sharma: Dietary Patterns, Food Chemistry and Human Health, Buch

Suresh D. Sharma
Dietary Patterns, Food Chemistry and Human Health

This brief discusses the influence of modern food production on dietary patterns and chronic diseases. In four concise chapters the authors explore different aspects of this topical issue. Chapter one hig…

innerhalb 1-2 Wochen
Buch
EUR 53,32*
Artikel ist im Warenkorb
Suresh D. Sharma: Raw Material Scarcity and Overproduction in the Food Industry, Buch

Suresh D. Sharma
Raw Material Scarcity and Overproduction in the Food Industry

This book describes the consequences of an increased demand for food for human consumption for the global food industry. In four concise chapters, the authors explore the trend for the overproduction of f…

innerhalb 1-2 Wochen
Buch
EUR 53,32*
Artikel ist im Warenkorb
Angela Tarabella: New Food Products: Evolution, Innovation Rate, and Market Penetration, Buch

Angela Tarabella
New Food Products: Evolution, Innovation Rate, and Market Penetration

Modern awareness of nutrition issues can be understood correctly if considered the destination of a historic journey, the critical aspects and outcomes of which have led to the current situation. In fact,…

innerhalb 1-2 Wochen
Buch
EUR 53,32*
Artikel ist im Warenkorb
: Agricultural Nanobiotechnology, Buch

Agricultural Nanobiotechnology

Nanobiotechnology in agriculture is a new knowledge area that offers novel possibilities to achieve high productivity levels at manageable costs during the production and merchandising of crops. This book…

innerhalb 1-2 Wochen
EUR 149,34**
Buch
EUR 138,67*
Artikel ist im Warenkorb
: Applications of Ion Exchange Materials in Chemical and Food Industries, Buch

Applications of Ion Exchange Materials in Chemical and Food Industries

This book presents the applications of ion-exchange materials in the chemical and food industries. It includes topics related to the application of ion exchange chromatography in water softening, purifica…

innerhalb 1-2 Wochen
Buch
EUR 131,42*
Artikel ist im Warenkorb
: Bio-based Materials for Food Packaging, Buch

Bio-based Materials for Food Packaging

This book provides an overview of the lastest developments in biobased materials and their applications in food packaging. Written by experts in their respective research domain, its thirteen chapters dis…

innerhalb 1-2 Wochen
Buch
EUR 131,42*
Artikel ist im Warenkorb
: Biotechnological Applications of Plant Proteolytic Enzymes, Buch
-14%

Biotechnological Applications of Plant Proteolytic Enzymes

This book offers an overview of the diverse fields application of proteases (also termed proteolytic enzymes or proteinases), including food science and technology, pharmaceutical industries, and detergen…

innerhalb 1-2 Wochen
EUR 153,32**
Buch
EUR 131,42*
Artikel ist im Warenkorb
Informationen zur Lieferbarkeit bzw. zu Veröffentlichungsterminen von Artikeln beruhen auf Vorabinformationen unserer Lieferanten. Diese Termine sind ohne Gewähr und können sich jederzeit ändern.