Ihre Suche nach "Chemie / Lebensmittelchemie" ergab 21 Treffer

Ansicht:
Christopher Beermann: Lebensmittel-Immunologie, Buch

Christopher Beermann
Lebensmittel-Immunologie

Dieses farbige, gut zu lesende Lehrbuch diskutiert auf einem aktuellen Niveau die Einflüsse von Lebensmittelinhaltsstoffen auf die biochemisch-, zellulär-regulatorischen und genetischen Abläufe der gesam…

sofort lieferbar
Buch
EUR 24,99*
Artikel ist im Warenkorb
Werner Bonrath: Catalysis for Fine Chemicals, Buch

Werner Bonrath
Catalysis for Fine Chemicals

This textbook summarizes various catalytic methods for the industrial production of fine chemicals to circumvent previously applied stoichiometric processes and to promote the change to sustainable chemis…

Erscheint bald
Buch
Peter Coucquyt: The Art & Science of Foodpairing, Buch

Peter Coucquyt
The Art & Science of Foodpairing

"We build tools to create culinary happiness" - Foodpairing.com "There is a world of exciting flavour combinations out there and when they work it's incredibly exciting" - Heston Blumenthal Foodpairing…

lieferbar ab 1.10.2020.
Buch
EUR 29,92*
Artikel ist im Warenkorb
Stuart Farrimond: Kochen in Perfektion, Buch

Stuart Farrimond
Kochen in Perfektion

Das Standardwerk mit Profi-Wissen für die Küche: Prozesse verstehen, Gewohnheiten überdenken, mit Mythen reinen Tisch machen. Hier finden anspruchsvolle Hobbyköche Antworten auf mehr als 160 Küchenfragen.…

sofort lieferbar
Buch
EUR 28,00*
Artikel ist im Warenkorb
Stuart Farrimond: The Science of Cooking, Buch

Stuart Farrimond
The Science of Cooking

Which vegetables should you eat raw? How do you poach the perfect egg? And should you keep your eggs in the fridge? Food scientist Dr Stuart Farrimond answers all these questions - and many more like them…

sofort lieferbar
Buch
EUR 19,55*
Artikel ist im Warenkorb
Cordula Harter: Glutenunverträglichkeit, Buch

Cordula Harter
Glutenunverträglichkeit

Glutenunverträglichkeit ist ein multifaktorielles Phänomen. Im medizinischen Kontext werden damit Symptome assoziiert, die nach dem Verzehr von glutenhaltigen Nahrungsmitteln auftreten. Jedoch sind nicht…

sofort lieferbar
Buch
EUR 14,99*
Artikel ist im Warenkorb
Ronald Jackson: Wine Science, Buch

Ronald Jackson
Wine Science

Presents thorough explanations of viticulture and winemaking principles from grape to taste bud Addresses historical developments in wine production, notably sparkling wines Provides techniques in grapevi…

sofort lieferbar
Buch
EUR 167,47*
Artikel ist im Warenkorb
Mohamed Tarek Khadir: Artificial Neural Networks in Food Processing, Buch

Mohamed Tarek Khadir
Artificial Neural Networks in Food Processing

Artificial Neural Networks (ANNs) is a powerful computational tool to mimic the learning process of the mammalian brain. This book gives a comprehensive overview of ANNs including an introduction to the t…

lieferbar ab 13.1.2021.
Buch
EUR 79,71*
Artikel ist im Warenkorb
Mark Lynas: Seeds of Science, Buch

Mark Lynas
Seeds of Science

The inside story of the fight for and against genetic modification in food, from someone who has been on the front line of both sides of the argument. A detailed look at the entire controversial GM story.

innerhalb 1-2 Wochen
Buch
EUR 10,37*
Artikel ist im Warenkorb
Reinhard Matissek: Lebensmittelchemie, Buch

Reinhard Matissek
Lebensmittelchemie

Kompetenz in Lebensmittelchemie erfordert fundiertes Wissen über Aufbau, Zusammensetzung und Herstellung der Lebensmittel sowie über deren mögliche Veränderungen. Das Lehrbuch stellt eine Sammlung relevan…

innerhalb 1-2 Wochen
Buch
EUR 37,99*
Artikel ist im Warenkorb
Reinhard Matissek: Lebensmittelsicherheit, Buch

Reinhard Matissek
Lebensmittelsicherheit

Kompetenz in Lebensmittelsicherheit bedeutet Verständnis und Know-how über Aufbau, Zusammensetzung und Eigenschaften der Lebensmittel und ihrer Rohstoffe sowie über die Zusammenhänge der globalen Versorg…

lieferbar ab 21.12.2020.
Buch
EUR 34,99*
Artikel ist im Warenkorb
David Julian McClements: Future Foods, Buch

David Julian McClements
Future Foods

We are in the midst of an unprecedented era of rapid scientific and technological advances that are transforming the way our foods are produced and consumed. Food architecture is being used to construct h…

sofort lieferbar
Buch
EUR 27,87*
Artikel ist im Warenkorb
Jose Perez-Castineira: Chemistry and Biochemistry of Food, Buch

Jose Perez-Castineira
Chemistry and Biochemistry of Food

This book provides an excellent platform for understanding the chemical processes involved in food transformation. Starting with the examination of major food components, such as water, carbohydrates, lip…

innerhalb von 1-3 Tagen
Buch
EUR 77,72*
Artikel ist im Warenkorb
Jancis Robinson: Wine Grapes, Buch

Jancis Robinson
Wine Grapes

Wine enthusiasts everywhere rejoice! Wine Grapes provides absolutely everything the connoisseur wants to know about the succulent, remarkable fruit that care, love, skill, and time transform into humankin…

innerhalb 1-2 Wochen
Buch
EUR 143,96*
Artikel ist im Warenkorb
Torsten Schmiermund: Einführung in die Stereochemie, Buch

Torsten Schmiermund
Einführung in die Stereochemie

Konformere, Diastereomere, Rotamere, Tautomere, Anomere: Die Vielzahl der Begriffe, die in der Stereochemie verwendet werden, macht diesen Teilbereich der Chemie schnell unübersichtlich. Dazu kommen versc…

sofort lieferbar
Buch
EUR 14,99*
Artikel ist im Warenkorb
Angela Tarabella: New Food Products: Evolution, Innovation Rate, and Market Penetration, Buch

Angela Tarabella
New Food Products: Evolution, Innovation Rate, and Market Penetration

Modern awareness of nutrition issues can be understood correctly if considered the destination of a historic journey, the critical aspects and outcomes of which have led to the current situation. In fact,…

innerhalb 1-2 Wochen
Buch
EUR 53,32*
Artikel ist im Warenkorb
: Berufsschulwörterbuch für Gastronomie und Gastgewerbe, Buch

Berufsschulwörterbuch für Gastronomie und Gastgewerbe

Das Persisch-Deutsche Fachwörterbuch für Berufsschüler in der Gastronomie-Branche - Der perfekte Begleiter während der gesamten Ausbildung. Teil eins des Wörterbuches umfasst ... - 15.000 relevante Voka…

lieferbar ab 15.10.2020.
Buch
EUR 30,00*
Artikel ist im Warenkorb
: Food Science and Technology, Buch

Food Science and Technology

Food Science and Technology: Trends and Future Prospects presents different aspects of food science i.e., food microbiology, food chemistry, nutrition, process engineering that should be applied for selec…

lieferbar ab 9.11.2020.
Buch
EUR 89,70*
Artikel ist im Warenkorb
: Food Traceability, Buch

Food Traceability

This book provides a picture of food traceability for all aspects of the food system, recognizing the unique differences, challenges, and "states of the industry" in different types of food products, as w…

innerhalb 2-3 Wochen
Buch
EUR 106,66*
Artikel ist im Warenkorb
: Intelligenter Separator, Buch

Intelligenter Separator

Das Buch beinhaltet die Ergebnisse des dreijährigen Verbundprojekts "Separator i4.0" des BMBF-Spitzenclusters it's OWL. Gegenstand des Projekts war die nachhaltige Einbindung von Expertenwissen in die zuk…

innerhalb 1-2 Wochen
Buch
EUR 49,99*
Artikel ist im Warenkorb
Informationen zur Lieferbarkeit bzw. zu Veröffentlichungsterminen von Artikeln beruhen auf Vorabinformationen unserer Lieferanten. Diese Termine sind ohne Gewähr und können sich jederzeit ändern.